MIRË SE VINI TEK REC-KOS

Kompania Rec Kos sh.p.k. është formuar më 09.01.2008 nga pronari Valdet Shaqiri e cila është trashëgimtare e kompanisë NT Reciklimi. Z, Valdet Shaqiri këtë punë e ka filluar nga viti 2000 dhe vazhdon ende. Kompania Rec Kos sh.p.k çdo vit...

Më Shumë

Më të rejat

GRUMBULLIMI, PËRPUNIMI DHE TREGTIMI I METALEVE TË VJETRA